Tatăl Mădălinei Manole, la un pas de moarte, după ce a fost infectat cu COVID-19! Următoarele 48 de ore sunt critice!

 

Momente critice pentru tatăl Mădălinei Manole! Bărbatul se zbate între viață și moarte, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus! Părintele regretatei artiste a fost sedat și intubat pentru a rezista tratamentelor care i se fac!

În exclusivitate pentru Antena Stars, fratele Mădălinei Manole ne-a oferit detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a tatălui său. Se pare că bărbatul trece prin momente dificile, iar următoarele 48 de ore sunt decisive în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

„Este intubat și sudat ca să poate suporta. Este o problemă cu oxigenul din plămâni. Dacă în 48 de ore nu își revine, nu mai sunt șanse să trăiască. Este trecut pe oxigen, pe tratament, e problemă cu respirația și lipsa de oxigen din plămâni. Are o vârstă el. Probabil că un organism mai tânăr ar fi dat semne de revenire mai repede.” a spus fratele Mădălinei Manole.

Durerea este cu atât mai mare cu cât fratele Mădălinei Manole nu a mai putut intra în contact cu singurul părinte în viață, din ziua în care l-a internat în spital.

“Un pacient de la ATI nu are voie să vorbească la telefon. Oricum e mai mult mort decât viu. E o chestie reciprocă, pentru că ne bazam unul pe altul. Doar noi doi am mai rămas, dacă se duce o să doarmă liniștiți ăia de la Otopeni și de la Botoșani. Ăsta i-a fost destinul, dacă nu, asta este, s-a rupt firul, motorul, asta este.” a mai spus fratele regretatei artiste.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest