Tatăl Mădălinei Manole și-a văzut nepotul doar în ziare, după moartea artistei: „Nu știu ce îi spune”

 

Tatăl Mădălinei Manole a rupt tăcerea după zece ani de la moartea fiicei sale. Bărbatul, devastat de durere, și-a văzut nepotul doar în ziare, din cauza ginerelui care nu îi permite întâlniri cu acesta.

Se împlinesc 10 ani de când, Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor, după ce a băut un pesticid care a ucis-o pe loc, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Gestul ei a șocat o țară întreagă și a lăsat multă durere în urmă.

De atunci, Ion Manole, tatăl artistei, nu și-a mai văzut nepotul de care îi este foarte dor, din cauza relației defectuoase cu ginerele, Petru Mircea. ”L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. - azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <<Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?>>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune.”, a declarat tatăl artistei pentru click.ro.

Potrivit spuselor lui Ion Manole, din soțul Mădălinei Manole a rămas doar umbra a omului care era odată. Tatăl artistei a dezvăluit că ultima dată când s-a întâlnit cu el, „arăta ca un cerșetor.” și „era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, a adăugat Ion Manole cu lacrimi în ochi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest