Tatăl Mădălinei Manole va fi condus pe ultimul drum astăzi: „Există o limitare de persoane”

 

Tatăl Mădălinei Manole a murit, după ce a făcut stop cardio-respirator. Din cauza infectării cu noul coronavirus, problemele de sănătate ale lui Ion Manole s-au agravat, iar medicii nu i-au mai dat nicio șansă. Astăzi, bărbatul urmează să fie condus pe ultimul drum, iar fiul lui, Marian, ne-a dezvăluit cum se va desfășura înmormântarea.

Familia Mădălinei Manole trece prin momente grele după ce tatăl regretatei artiste s-a stins din viață. Acesta a murit la scurt timp după ce a fost depistat cu noul coronavirus, care i-a agravat problemele de sănătate cu care se confrunta deja.

Înmormântarea lui Ion Manole se va face ținând cont de un set de reguli, dat fiind că a murit din cauza infectării cu COVID. Potrivit declarațiilor fiului său, slujba la biserică nu va mai putea fi ținută, ci va exista doar o cuvântare la cimitir.

„Trebuie să vină firma funerară să îl ridice de aici și de acolo, direct la cimitir. Nu se poate face slujbă la capelă, la biserică, poentru că nu le dau voie celor cu COVID, dar părintele o să vină la groapă.” a dezvăluit Marian Manole.

Cât despre persoanele care vor participa la înmormântare, Marian Manole a mărturisit că vor fi prezenți cei mai apropiați oameni ai familiei, care sunt destul de puțini la număr.

„Există și o limitare de persoane aici. O să îi facem ulterior toate cele, cât ne dau voie, am înțeles că undeva la 16 persoane. Noi rudele mai suntem puțini. Nu știu cine va veni la cimitir, nu contează astăzi. Părerea de rău este că nu i s-a făcut o slujbă la biserică.” a mai spus fratele Mădălinei Manole.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest