Tatăl Monicăi Gabor a murit! Avem toate detaliile!

 
+2 click pentru
galerie

Tatăl Monicăi Gabor a murit! Atât ea, cât și celelalte două surori sunt în doliu, însă Ramona și Monica nu au putut fi prezente la înmormântarea părintelui lor din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus!

Potrivit Spynews.ro, Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia alături de o altă persoană. Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu două zile, iar astăzi a avut loc înmormântarea. Pe ultimul drum l-au condus doar fiica din Bacău și sora lui!

A avut mari probleme de sănătate

Înainte să își găsească sfârșitul, Emil Gabor s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Pe lângă durerea pricinuită de starea precară, sufletul tatălui Monicăi și al Ramonei Gabor a fost sfâșiat în bucăți din cauza dorul pe care îl purta fiicelor lui stabilite în străinătate.

„Mi-e dor. Uite că... am crescut 3 copiii și... e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, spunea Emil Gabor, acum câteva luni.

Monica și Ramona Gabor s-au stabilit departe de România. Monica Gabor locuiește în SUA și este căsătorită cu Mr. Pink, iar Ramona stă în Dubai, unde se bucură de vacanțe de lux și de un trai de invidiat. Singura fiică rămasă în România este Alina, care locuiește la Bacău cu cei doi copii ai săi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest