Tatăl Monicăi Gabor, de nerecunoscut, din cauza bolii! Ultima imagine cu bărbatul în viață/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Tatăl Monicăi Gabor a fost îngropat în cursul zilei de astăzi, după ce în urmă cu trei zile, problemele de sănătate l-au răpus. Ultima imagine îl ilustrează pe Emil Gabor extrem de slab și sleit de puteri.

Cel mai bun prieten al tatălui Monicăi Gabor a făcut primele declarații despre motivul morții lui Emil Gabor, cât și cum arăt în ultimele sale momente de viață. Potrivit spuselor acestuia, tatăl surorilor Gabor a fost găsit decedat în casa în care locuia alături de un tânăr care avea grijă de el.

Din cauza interdicțiilor generate de pandemia de coronavirus, Monica și Ramona Gabor nu au putut ajunge la înmormântare, astfel că toate pregătirile ceremoniei, cât și cea care l-a condus pe ultimul drum a fost Alina, cea de-a treia fiică.

Cauza morții a fost starea precară din cauza problemelor de sănătate. Se pare că în ultimele zile de viață, tatăl Monicăi Gabor i-a mărturisit prietenului său că are mari dureri în tot corpul, dar chiar și așa, nimeni nu s-ar fi așteptat că se va stinge din viață.

„Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău. Îmi spunea că îmi e rău, mă dor oasele”, a spus prietenul lui Emil Gabor.

Ultima imagine cu Emil Gabor reflectă situația în care se afla bărbatul înainte să moară. Tatăl surorilor Gabor ajunsese piele și os și potrivit spuselor prietenului său nu mai putea nici să mănânce din cauza stării de rău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest