Tatăl Ramonei Bădescu a murit din cauza coronavirusului: „Cuvintele nu pot exprima durerea imensă”

 

Ramona Bădescu trece prin momente cumplite. Tatăl ei, în vârstă de 89 de ani, a murit din cauza infectării cu noul coronavirus, la o săptămână după ce a fost internat în spital, în stare gravă.

Cristel Bădescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, la câteva zile de la internarea la Spitalul 2 Filantropia din Craiova. Din cauza infectării cu COVID-19 au apărut numeroase complicații care l-au răpus pe tatăl Ramonei Bădescu.

Înainte ca părintele său să moară, vedeta dezvăluia că durerea că nu îi poate fi aproape o macină, însă este sigură că tatăl său va trece și peste această cumpănă, așa cum a făcut cu toate greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții sale.

Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. (...) Medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”, spunea Ramona Bădescu.

Mesajul sfâșietor al Ramonei Bădescu, după ce tatăl ei a murit răpus de COVID-19

Pe pagina sa de socializare, Ramona Bădescu și-a scris durerea în câteva cuvinte. Sfâșiată de durere, vedeta și-a declarat dragostea pentru omul care a fost un pilon al familiei care a crescut-o și care a făcut-o omul de astăzi.

”Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei.”, a scris Ramona Bădescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest