Tatuajul, o manie sau o dovadă de iubire? Vedetele care şi-au compromis pielea pentru iubiţi

 

După ce am ascultat declaraţia noii iubite a lui Philipp Plein, cum că designerul i-ar fi cerut să îşi tatueze numele lui pe piele, m-a lovit aşa o curiozitate. Ce o fi cu obiceiul ăsta?

Nu ne referim la tatuaje în general, ci strict la ideea de a-ţi scrie numele iubitului sau iubitei pe vreo parte a corpului. Ce o fi cu bărbaţii ăştia care îşi însemnează femeile? Dar se poate şi mai şi... Să îţi tatuezi chipul iubitului...Cum a făcut de exemplu Alina Borcea. Şi, ca în cazul blondinei, oare ce faci cu tatuajul după ce dragostea s-a dus? Mai ales când ai ditamai capul de bărbat pe spate sau în alte locuri.

Mădălina Ghenea şi-a făcut în numele iubirii trei tatuaje. În timpul relaţiei cu Philipp Plein, olteanca şi-a desenat numele iubitului pe gât, o cruce pe deget şi un alt tatuaj pe arătător, identic cu al celebrului designer.

Acum, se pare că Plein i-a cerut şi actualei iubite, Andreea să se tatueze cu numele lui. "Relaţia dintre ei doi în presă şi pe site-uri de socializare părea una frumoasă, păreau foarte fericiţi. Ştii că şi-au făcut tatuajele acelea... Şi în acelaşi moment le-au şi şters. Cred că el a fost primul care şi l-a şters. Şi, în curând o să-mi fac un tatuaj cu numele lui, pentru că mi l-a cerut. Şi nu doar că mi l-a cerut el, vreau să-l fac!", a mărturisit românca.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest