Tavi Clonda a dezvăluit rețeta Gabrielei Cristea pentru o căsnicie perfectă: „Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele”

 

Cântărețul a explicat care este rețeta pentru a menține o relație de iubire mereu vie și dinamică, chiar și atunci când în viața unui cuplu apar copiii.

 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt oficial împreună de șapte ani, unindu-și destinele în 2015. Iar povestea lor de dragoste este una frumoasă și de durată pentru că se bazează pe o serie de principii solide. Dacă în cazul multor cupluri, atunci când apar copiii aceștia sunt puși pe primul plan, iar partenerii pe plan secund, acest lucru nu se întâmplă și în familia celor două vedete. Cele două fetițe, Iris și Victoria, au locul lor deosebit de important în viața părinților, dar acest fapt nu a însemnat ca Tavi și Gabriela să-și pună pe planul doi relația lor.

 

„Chiar astăzi ne-am găsit timp, am profitat pentru că este și bunica pe la noi. Am făcut o plimbare în jurul Bucureștiului. Bine, am avut și treabă, am combinat utilul cu plăcutul. Cam greu găsim timp, poate după ce se culcă ele sau când sunt la grădiniță. Avem și de făcut contracte, o mulțime de alte lucruri. Totuși, ușor cresc, iar cu cea mare deja ne înțelegem mai bine, face deja multe lucruri singură. O să crească și cea mică și o să ne reluăm tabieturile”, a declarat artistul, potrivit ego.ro.

 

Categoric, viața de cuplu s-a schimbat mult odată cu apariția celor două fetițe, dar principiile după care se ghidează au rămas puternice, după cum susține Tavi Clonda: „Vrând, nevrând, s-a schimbat. Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele. Este greu, dar i-am spus Gabrielei: Copiii sunt copii, soțul este soț. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest