Tavi Clonda și-a dus soția la Veneția după o perioadă aglomerată: „Mai trebuie și timp pentru noi”

 

După vacanța romantică din Italia, Tavi Clonda și Gabriela Cristea plănuiesc ca în această vară să treacă Oceanul.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc ca-n prima zi. Artistul a vorbit recent, la Antena Stars, despre modul în care se implică împreună în creșterea copiilor. Tavi Clonda a dezvăluit că ultima perioadă, cea a sărbătorilor pascale, a fost destul de încărcată, mai ales că soția lui e implicată într-o afacere cu cozonaci.

„Sunt copii cuminți, dar una e un copil cuminte și alta e un copil moale. Sunt active încontinuu. (...) Perioada dificilă, din punctul meu de vedere, a trecut. Acum își duc singure farfuriile la chiuvetă, încă nu au ajuns să le spele (...) Se îmbracă singure, mergem la mall, mergem afară. (...) În ultima perioadă e cam complicat, am avut și niște discuții. Ea cu cozonacii... lucrează încontinuu (...) Nu că e rău, dar nu suntem obișnuiți chiar atât de mult, adică mai trebuie timp pentru noi și i-am spus”, a mărturisit Tavi Clonda, pentru Antena Stars.

Cei doi au plecat într-o excursie romantică în Italia, iar la vară au în plan o vacanță în patru în America. „Am fost acum în Veneția în doi. Cred că următoarea va fi în patru. Victoria își dorește foarte mult la Disneyland. Noi anul acesta plănuiam să mergem în America”, a adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest