Tavi Colen, amintiri din copilărie: ”Făceam cu colindatul câteva salarii de astăzi”

 

Artistul a rememorat la Antena Stars clipele frumoase pe care le-a trăit la o vârstă fragedă, atunci când erau sărbătorile de iarnă.

 

Tavi Colen a fost talentat de mic, iar vocea i-a adus bani mulți încă din vremea în care era în clasele primare. Atât de mulți încât mama lui a ajuns să bănuiască faptul că acesta ar merge la furat, nu la colindat. În exclusivitate la Antena Stars, artistul a povestit cum a transformat colindatul într-o afacere atunci când era școlar.

 

„Eram înghețați bocnă și făceam bani de la Crăciun până la Revelion, până după anul nou, (...) erau bani ... nu știu, câteva salarii de astăzi. Mama era uimită, ”sigur primești atât de mulți bani?”. Ne dădeau bani. (...) Eu din clasa a IV-a, a V-a, cântam într-un cor și aveam niște colinde pe voci. Îmi aduc aminte că și atunci încercat să cântăm frumos, pe voci. Nu era nimeni să nu te primească., a povestit Tavi Colen, la Antena Stars.

 

Artistul i-a făcut și un portret emoționant mamei sale, care nu mai este printre cei vii. De la ea a deprins tainele gătitului: „Cred că era un înger. Noi plecam la fotbal. Mama ieșea la poartă cu un lighean din ăsta mare de gogoși, gogoși cu limonadă. Toți copiii știau. Câteodată făcea cornulețe cu gem. De la ea am învățat să gătim, și eu și sora mea. De mici am învățat să gătim.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest