Tavi Colen i-a desființat pe Alin Oprea și pe Larisa! Ce au furat de la el: „Am martori”

 

După ce Alin Oprea a acuzat-o pe fosta soție de destrămarea trupei „Talisman”, noi detalii au ieșit la iveală din interiorul formației, iar de data aceasta din partea lui Tavi Colen, care a făcut acuzații grave la adresa celor doi.  

Trupa Talisman s-a destrămat în 2006, anunțând că nu vor mai urca niciodată pe scenă. Tavi Colen și Alin Oprea au ținut primele pagini ale tabloidelor cu scandalurile dintre ei și cu acuzațiile dure pe care și le aruncau unul împotriva celuilalt.

Timpul a trecut, lumea a uitat și fiecare și-a văzut de treaba lui, până când securea războiului a fost dezgropată odată cu divorțul lui Alin Oprea de Larisa, femeia fiind considerată pionul principal în destrămarea trupei „Talisman”, cât și a prieteniei dintre cei doi.

Ce au furat Alin Oprea și Larisa de la Tavi Colen

La momentul destrămării trupei, Alin Oprea și Larisa aruncau cu noroi în imaginea lui Tavi Colen, despre care susținea că era un bărbat leneș și neîngrijit. La scurt timp după, a urmat și reacția acuzatului care i-a demontat pe cei doi.

”Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei.”, a declarat Tavi pentru retetesivedete.ro.

În continuarea dezvăluirilor, Tavi Colen a mărturisit că cel mai tare l-a durut momentul în care a aflat ca Alin Oprea, influențat de Larisa, a furat numele „Talisman”, denumire dată de acesta, într-o cameră de cămin.

Din acel moment, artistul i-a pus lui Alin trei condiții sperând că lucrurile vor reveni la normal și vor putea trece peste episodul acela. Însă, din păcate, lucrurile nu au stat așa.

”Mi-au furat şi numele. „Talisman” pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de „Talisman” înapoi”, a mai zis el pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest