Tavi Colen nici nu vrea să audă de o împăcare cu Alin Oprea: „L-am comandat la uitare, la câte mi-a făcut!”

 

În timp ce Alin Oprea vorbește în stânga și în dreapta despre o posibilă reunire a trupei Talisman, Tavi Colen nici nu vrea să audă de așa ceva. Contactat de reporterii Antena Stars, artistul l-a făcut praf pe fostul partener de scenă!

În urmă cu puțin timp, Alin Oprea a fost invitat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, unde își exprima dorința de a se reîmpăca cu Tavi Colen, dat fiind că a scăpat de Larisa, pe care a acuzat-o de destrămarea trupei Talisman.

„Fanii noștri speră de mult la această reunire. Eu sunt foarte deschis la ea. Mi-aș dori să se întâmple. Nu am vorbit despre asta cu el, o să vorbim probabil. Cred că așteaptă și el să se liniștească apele. Cred că reunirea trupei ar fi o chestie frumoasă pentru fanii noștri. Și cred că aș putea spune că am eliminat cauza acestei rupturi. Am luptat fiecare mai mult pentru bani și pentru familiile noastre.”, spunea Alin Oprea, recent.

Tavi Colen nici nu vrea să audă de o împăcare cu Alin Oprea

Sătul de toate spusele lui Alin Oprea legate de o potențială reuniunire a trupei Talisman, Tavi Colen a declarat vehement că nu va mai lega, în veci, o prietenie cu cel alături de care cânta pe scenă în urmă cu 15 ani!

Tavi Colen a ținut să precizeze că motivul pentru care Alin Oprea nu l-a sunat până în momentul de față pentru a-i propune să reîntregească trupa, este pentru că știe prea bine toate problemele pe care i le-a cauzat: „Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Nu m-a întrebat nimeni nimic despre împăcare. Răspunsul este nu pe toate fronturile. Nici nu a fost vorba vreodată de așa ceva. El a spus că s-ar împăcat cu mine, dar eu nu vrea. Nu am mai vorbit niciodată cu el de 11 ani. Nu cred că mi-ar fi cerut sprijin moral la câte mi-a făcut. Nu cred că are curajul să mă sune. Pe mine nu mă interesează acest subiect si nu vreau să discut despre acest subiect deloc!”, ne-a spus Tavi Colen.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest