Te chinuie durerile articulare? Scapă de ele în doar 3 zile cu o reţetă rusească

 

Durerile articulare nu îţi mai dau pace şi ai încercat tot felul de medicamente şi nimic nu a dat rezultatele aşteptate? Dacă te afli în această situaţie, este momentul să încerci acasă o reţetă rusească pe care ţi-o poţi prepara singur.

Acest remediu este foarte uşor de preparat şi este foarte eficient în tratarea durerilor. În trei zile vei scăpa de dureri şi îţi vei recăpăta mobilitatea. Iată cum se prepară această reţetă conform site-ului secretele.com.

Ingrediente:

 - 100 de grame de făină
 
 - 100 de grame de miere
 
 - 100 de grame de oțet de mere
 
 - 100 de grame de vodcă 

Mod de preparare și aplicare:

Seara înainte de culcare, amestecă bine într-un castron toate ingredientele. Trebuie să le amesteci până când vei obține consistenţa unui aluat, asemănător cu aluatul de pâine (dacă este prea moale, poţi adauga mai multă făină). După ce ai făcut „aluatul”, trebuie să-l întinde cât mai mult posibil (să fie la fel de subțire precum aluatul din care faci tăieței de casă).

Taie o fâșie din aluat și aplic-o direct pe zona cu probleme, apoi acoperăcu o folie de plastic pentru a nu se deplasa de la locul cu „pricina”. Lasă apoi să acționeze peste noapte.

Repetă procedura timp de trei seri la rând, iar apoi vei scăpa de durerile de articulaţii.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest