Te chinuie durerile articulare şi de spate? Tratamentul FABULOS cu folie de aluminiu care va acţiona mai repede decât crezi

 

Mulţi oameni se confruntă cu dureri articulare, iar acestea au cauze variate şi pot apărea la orice vârstă. Dacă ai încercat diverse metode şi niciuna dintre ele nu a dat rezultatele pe care ţi le-ai dorit, este momentul să încerci o metodă simplă, dar eficientă, care te va uimi cât de repede va acţiona.

Vindecătorii chiezi și ruși au demonstrat că folia de aluminiu poate fi folosită că instrument de vindecare. Această metodă de vindecare este pe cât de neobișnuită pe atât de eficientă, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Tot ce trebuie să faci este să iei o bucată de folie de aluminiu, să o pui pe locul dureros, apoi leag-o cu un bandaj. Folia de aluminiu se folosește pentru a trata diferite tipuri de durere, inclusiv dureri la nivelul gâtului, spatelui, brațelor, picioarelor, articulațiilor, sciatică, artrită reumatoida și în cazul depozitelor de sare.

De asemenea, poate fi utilizată și în tratamentul gutei și în cazul cicatricilor postchirurgicale. Pur şi simplu ia o bucată de folie de aluminiu și aplic-o pe cicatrice sau, în cazul gutei, trebuie să îți învelești degetul mare cu folie și să o fixezi cu un bandaj. Vindecătorii din China recomanda că acest tratament să dureze aproximativ 10-12 ore. 

Dacă te confrunţi cu un loc inflamat, tot ce trebuie să faci este să pui o bucată de folie de aluminiu și ține-o peste noapte. Se face o pauză de 1-2 săptămâni și se repetă tratamentul dacă este necesar. 

Folia de aluminiu te poate ajuta să scapi de răceală.€“ Înfășoară-ți picioarele cu 5-7 straturi de folie de aluminiu și pune o bucată de hârtie sau o material textil din bumbac între fiecare strat. Ține compresa timp de o oră. Apoi, înlătură compresă și pune-o din nou după două ore. Las-o să acționeze timp de o oră și apoi fă pauză din nou. Acest tratament se repetă de trei ori.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest