Te dai cu ruj roșu? Semnificația inconștientă a gestului. Bărbații pică ușor în plasă

 

Rujul este un instrument de seducție folosit cu plăcere de femei. Este utilizat de mii de ani pentru a atrage atenția sexului opus.

Antropologii sunt de părere că femeile folosesc aceste cosmetice pentru a simula starea corpului din momentul orgasmului. Buzele sunt asociate cu labiile care se înroșesc și se umflă în stare de excitare, acesta fiind de fapt și motivul inconștient pentru care femeile aleg să folosească rujul de culoare roșie.

Studiile au demonstrat faptul că bărbații consideră combinația dintre ruj roșu și buze pline de-a dreptul năucitoare.  Sexologii explică motivul pentru care buzele roșii îi excită atât de tare. În cele mai multe cazuri, buzele roșii îi duc pe bărbați cu gândul la vagin, în momentul în care tu ești excitată. Așa că dacă forma buzelor îți permite, nu evita rujul roșu atunci când vrei să ai parte de o partidă de sex de neuitat.

Roșul este în mod firesc o nuanță care atrage atenția asupra gurii tale. Te face să pari încrezătoare, distractivă și energică. Roșul este o culoare strălucitoare și puternică, ce te ajută să îți recapeți încrederea în puterea ta de seducție. Ea stârnește și, în același timp, poate inhiba reprezentanții sexului tare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest