Te deranjează pielea întunecată de pe genunchi şi coate? Iată cât de uşor scapi de ea în doar 10 zile

 

În sezonul cald, este normal să purtăm haine cât mai subţiri, care lasă mai mult pielea la vedere, bineînţeles în limita decenţei. Dacă se întâmplă ca pielea să se întunece mai mult la culoare pe genunchi şi pe coate, nu trebuie să te îngrijorezi. Aceste fenomen apare datorită expunerii la soare sau ca rezultat al frecării și presiunii exercitate pe aceste zonele.

Dacă te deranjează acest lucru, poţi apela la o metodă simplă şi naturală care te va scăpa de această problemă.

Celulele moarte ale pielii fac pielea, de pe coate și de pe genunchi, mai întunecată decât pielea de pe restul corpului. Ştiai că atunci când ai de lucru la birou, de obicei, pui presiune pe coatele tale? Această presiune duce la pigmentarea pielii de pe coate. Femeile sunt în special jenate de pielea întunecată de pe aceste zone, mai ales atunci când încep să poarte tricouri sau fuste mai scurte.

Iată o rețetă foarte eficientă care te va ajuta să deschizi culoarea pielii din aceste zone, în doar 10 zile, conform site-ului secretele.com.

Ingrediente:

- două linguri de miere

- o linguriță de ulei de măsline

- zeamă de la o jumătate de lămâie

- o linguriță de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare și folosire:

Se pun într-un vas toate ingredientele și se amestecă bine până când se va obține un amestec omogen. Aplică acest amestec direct pe zonele afectate, acoperind apoi cu un tifon. Lasă să acționeze pe timpul nopții.

Dimineața, după ce te-ai trezit, spală cu apă caldă zonele pe care ai aplicat amestecul, șterge-te apoi cu un prosop și aplică puțin ulei de cocos, masând bine până când acesta va intra în piele. Dacă nu ai ulei de cocos, poţi folosi foarte bine şi o cremă hidratantă.

Repetă acest procedeu timp de 10 zile și vei scăpa cu succes de pielea neagră de pe genunchi și coate.

Iată cum acționează acest amestec:

Mierea ajută la hidratarea pielii, iar uleiul de măsline o hrănește bine. Zeama de lămâie deschide culoarea pielii, iar bicarbonatul de sodiu ajută la eliminarea de pe piele a celulelor moarte.

Foto: Secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest