Te dor sânii sau ai chisturi mamare? Problema ta va fi rezolvată de un leac naturist eficient

 

Durererile de sâni, dar şi chisturile mamare sunt probleme cu care se confruntă destul de multe femei. Dacă te afli în această situaţie şi ai apelat mai multe medicamente, dar niciunul nu a dat rezulatele aşteptate, este momentul să încerci să dai o şansă remediilor naturale.

Există anumite uleiuri naturale care te ajută să scapi de multe tipuri de dureri. De exemplu, uleiul din flori de păpădie este un leac de excepție întrucât poate vindecă durerile cauzate de artrită, de gută, de umflarea sânilor, durerile articulare și multe alte tipuri de dureri. Are un important efect relaxant și analgezic. De asemenea, ameliorează durerea de spate, durerea și inflamația sinusurilor, gâtul înțepenit și elimină impuritățile pielii, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Toate femeile ar trebui să știe că acest ulei are un efect deosebit asupra sânilor. Folosirea lui regulată contribuie la relaxarea profundă a țesutului mamar. Atunci când este aplicat cu regularitate pe sâni, uleiul conferă un sentiment de bine, întărește imunitatea și previne apariția cancerului.

Durerea de sân ce poate să apară înaintea perioadei menstruale, cauzată de chisturi, de fibroame sau de mastopatie sunt condiții frecvente de care suferă numeroase femei din întreagă lume. În general, aceste dureri sunt cauzate de chisturi, pungi pline cu lichid care își schimbă forma și mărimea în timpul ciclului menstrual. În funcție de cantitatea de lichid pe care o conțin, acestea pot fi moi sau țări la atingere. 

Atunci când uleiul din frunze de păpădie este combinat cu rădăcină de păpădie, poate ajuta în cazurile de infecții, poate ameliora durerea la nivelul sânilor și poate reduce numărul de chisturi. Florile de păpădie conțin lecitină, a cărei aplicare topică ajută în cazurile de psoriazis. Uleiul de flori de păpădie poate fi folosit pentru masajul corporal și pentru eliminarea tensiunii existența la nivelul întregului organism.

Foto: sanatate.bzi.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest