Te gândeşti să îţi diversifici viaţa sexuală? Uite ce jucărie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

 

Dacă până acum ai aflat care sunt zodiile nebunatice, cât de mult te-ar putea înşela partenerul sau cine minte mai mult în relaţii, acum a venit vremea să ştii ce jucărie sexuală vi s-ar putea potrivi!

Pentru puţină diversitate, nativii unor zodii sunt dispuşi să încerce şi alte nebunii în pat! În funcţie de zodie, există anumite tipuri de jucării ce se potrivesc fiecăruia dintre noi.

BERBEC
Berbecii ar trebui să încerce un vibrator ce poate fi purtat ca lanţ de gât ce pare luxos, lung şi subţirel.

TAUR

Taurii preferă jucăriile sexuale elegante şi complexe, aşa că ar trebui să se gândească la ceva sofisticat pentru ei.

GEMENI

Gemenii au nevoie de ceva cu mai multe capete ce pot fi schimbate şi cu o textură fină. Într-adevăr, asta s-ar putea să-i facă să bage mâna adânc în buzunar, dar efectele merită!

RAC
Racii sunt puţin timizi, aşa că le e frică de ideea de a ţine prea mult mâna în zonele interzise. Pentru ei este perfectă o jucărie sexuală ce se poate descurca singură, fără să fie controlată de cineva.

LEU
Leii iau foarte în serios viaţa lor sentimentală, sexuală, precum şi jucăriile. Vibratorul unei leoaice ar trebui să se numească "bagheta magică", care să fie cu adevărat puternică. Pe lângă asta, aparatul ar trebui să aibă mai multe programe de a oferi plăcere.

FECIOARĂ
Fecioarele au nevoie de o jucărie sexuală care să aibă putere dublă! Fecioarele nu pot fi mulţumite uşor, aşa că au nevoie de un aparat ce să le aducă pe culmile plăcerii atunci când se aşteaptă mai puţin.

BALANŢĂ
Jocul balanţelor este despre energie în sine. Pentru nativele acestei zodii, este recomandat un vibrator într-o formă realistă. Butonul pentru viteză mai mare este un must, ce va produce o explozie de plăcere.

SCORPION

Scorpionii au cea mai ciudată preferinţă! Ele nu au nevoie de un vibrator pe care să-l folosească pe ele, ci pe partenerii lor. Pe placul acestora ar putea fi un aparat legat de mână, ramificat la degete. Acest aparat produce vibraţii în cele două degete şi la atingerea zonelor intime, produce maximum de plăcere.

SĂGETĂTOR

Femeile săgetător sunt aventuroase. Pentru acest tip de femeie, trebuie să existe un vibrator cu cap rotativ, cu stimulare specială pentru clitoris. Acest gen de aparat o va duce pe săgetătoare de la 0 la un orgasm absolut înainte ca o simplă melodie de radio să se sfârşească.

CAPRICORN
Capricornii preferă o jucărie sexuală de genul aspiratorului, care să-i întărească independenţa sexuală.
 
VĂRSĂTOR
Vărsătorilor li s-ar potrivi cel mai bine o jucărie ce-i oferă intimitate şi control. Un vibrator ce are impactul unui simplu deget este suficient. E mic, discret, dar foarte puternic.

PEŞTI
Ar putea părea ciudat, dar cel mai bine, nativelor din zodia peşti li s-ar potrivi un vibrator cu cap dublu care să fie destul de tandru. De cele mai multe ori, timiditatea şi emotivitatea peştilor poate plana asupra planului sexual.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest