Te strâng pantofii şi nu mai suporţi? Iată trei sfaturi rapide ca să-i lărgeşti

 

Ți s-a întâmplat vreodată să îți alegi cea mai frumoasă pereche de pantofi, dar care să nu-ți vina foarte bine? Sau să îți alegi o pereche care, la un moment dat, să înceapă să te strângă?  Nu este indicat să porți pantofii strâmți, pentru că pot apărea o mulțime de probleme, însă poți aplică niște sfaturi astfel încât să-i lărgești.

1. Încălzeşte-i

Știm cu toții, din școală, că a€“ la căldură a€“ lucrurile se dilată. Setează-ți uscătorul de păr pe temperatură medie, pune-ți în picioare niște șosete groase, încălță-te și plimbă uscătorul de păr pe suprafața pantofilor. Mișcă-ți picioarele în interiorul pantofilor, astfel încât aceștia să le lărgească. După ce începi să te simți bine în ei, mai ține pantofii în picioare până când se răcesc. Repetă procesul până când pantofii ți se vor potrivi de minune. Dacă pantofii sunt din piele, aplică-le înainte cremă specială de pantofi, astfel încât să nu se usuce de la căldură.

2. Foloseşte alcool

Sună dubios, însă alcoolul poate înmuia pielea pantofilor. Ține un tampon de bumbac îmbibat în alcool, în interiorul pantofilor, în zonele care te strâng, apoi încălță-te și mergi prin casă timp de 10 minute. Este recomandat să fii încălțat și cu o pereche de șosete groase.

3. Îngheață-i

Apa se extinde atunci când îngheață, așa că poți beneficia de pe urmă acestei proprietăți. Umple pe sfert cu apa două pungi alimentare, pe care să le așezi în pantofii care nu-ți vin. Apoi bagă-i în congelator. Scoate-i când apa a înghețat, lasă pantofii să se a€œincalzeasca” și poartă-i prin casă. Repetă procedeul până când îți vin. Atenție, să nu se scurgă apa în pantofi.

L.F.
 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest