Te supără durerile menstruale? Scapă instant de ele prin metodele bunicii

 

Durerile menstruale sunt cele mai frecvente în rândul femeilor şi îţi dau o stare de discomfort. Există, însă, anumite leacuri care vin chiar din dulapul bunicii cu medicină naturistă.

Nici măcar nu aveai idee cât de mult bine îţi pot face şi să se găsesc chiar în casa ta.

Apa fierbinte: toarn-o în sticlă şi aşează pe abdomen pentru a scăpa de crampe. Sau, mai ai o opţiune: sa umezeşti un prosop în apă fierbinte, să-l storci de excesul de apă şi să-l pui pe abdomen.

Busuiocul: te eliberează de durerea cauzată de menstruaţie, deoarece conţine acid cafeic cu efect analgezic. Fierbi apa şi să adaugi 2 linguri de cimbru sau busuioc pentru a prepara un ceai. Consumă 1/2 sau 1 cană la fiecare oră pentru a scăpa de durere.

Piperul negru: amestecă un vârf de cuţit de piper negru cu 1 lingură de gel de aloe vera. Amestecul trebuie să-l iei de 3 ori pe zi pentru a scăpa de durerile lombare şi abdominale.

Ghimbirul: te scapă de crampe şi poate să regleze uneori ciclul menstrual. Consumat sub formă de ceai este cel mai eficient: pune 1/2 linguriţă de ghimbir într-o cană cu apă fiartă şi consumă-l de 3 ori pe zi.

Boabele de muştar: 1-2 linguri de boabe de muştar măcinate şi amestecate într-un lighean cu apă caldă îţi pot calma durerile şi crampele. Nu trebuie nicidecum să-l bei, ci să-ţi scufunzi picioarele pentru a te bucura de efectul relaxant.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest