Te uitai la Beverly Hills 90210? Incredibil cât s-au schimbat astăzi principalii protagonişti

 
+10 click pentru
galerie

Serialul "Beverly Hills, 90210", care prezintă poveştile de viaţă ale unui grup de adolescenţi privilegiati din cartierul Beverly Hills, din Los Angeles, a fost difuzat de postul de televiziune Fox în perioada 1990 - 2000.


Jason Priestley Brandon dă indicaţii lui Luke Perry, din postura de regizor al filmului „Goodnight for Justice“, în care joacă şi fostul său coleg de platou.

Jennie Garth- Kellya fost distribuită în câteva filme realizate după romanele scriitoarei Danielle Steel. Are trei fete cu soţul ei, Peter Facinelli, care joacă în saga „Amurg“.

Ian Ziering Steve a avut apariţii meteorice în seriale TV şi filme independente şi a câştigat câteva premii la diverse festivaluri cu scurt metrajele pe care le-a produs şi regizat.

Luke Perry Dylan. Starul a rupt contractul cu producătorii „Beverly Hills“ în 1995, deoarece îşi dorea un rol mai important. Peste trei ani, s-a întors cu coada între picioare şi cu buzunarele goale în distribuţia serialului. Când lumea aproape că-l uitase, Britney Spears l-a chemat în 2001 pentru un duet pe scena MTV Music Award


Shannen DohertyBrenda. Actriţa şi-a rotunjit veniturile apărând în „Playboy“. Divorţată de două ori, vedeta are acum o relaţie cu fotograful Kurt Iswarienko.

Tori Spelling- Donna . Fiica producătorului „BH, 90210“, Aaron Spelling şi-a făcut apariţia în câteva filme cu buget şi succes reduse. În paralel, însă a scris patru cărţi, în timp ce-i creştea, împreună cu soţul ei, Dean McDermott, pe cei doi copii ai lor.

Brian Austin Green- David, a încercat să-şi facă un nume în muzica rap, dar albumul „One Stop Carnival“ l-a ridicat la „rangul“ de „Vanilla Ice de doi bani“. Green s-a întors atunci la dragostea dintâi, făcându-şi apariţia în seriale precum „Neveste disperate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest