Te vindeci de orice fel de TUSE cu un singur SIROP NATURAL! Îl poţi prepara foarte simplu acasă

 

Sezonul rece s-a instalat de ceva vreme, iar răcelile şi bronşitele sunt la ordinea zilei. Dacă te-ai îmbolnăvit, tuşeşti şi nu ştii ce să mai faci ca să scapi de aceste probleme, ar fi mai bine să mai uiţi pentru o perioadă de medicamentele scumpe.

Poţi să îţi faci singur acasă un sirop nemaipomenit, care are proprietăţi miraculoase de vindecare în multe situaţii.Este ușor de pragatit, întrucât toate ingredientele pe care le conține îți sunt la îndemână, ori sigur le ai prin casă, potrivit site-ului secretele.com.

Şi chiar dacă nu le ai, poţi să le cumperi foarte uşor din magazine de specialitate sau supermarketuri. Aşadar încearcă acest sirop genial, pentru că este potrivit pentru orice vârstă şi va creşte imunitatea.

Consumă mult suc natural din fructe proaspete, precum și cât mai multe legume proaspete. Ghimbirul, scorțișoara și mierea sunt recomandate, iar uleiul de peste nu trebuie uitat întrucât este un excelent combatant al virușilor de sezon.

Ingrediente:
 
- 4 linguri de miere;
 
- 300 de ml de apă;
 
- 6 frunze de dafin;
 
- o linguriță de pelin;
 
- o lingură de musețel;

Mod de preparare:

Pune apa la fiert, apoi adaugă în ea frunzele de dafin, pelinul și mușețelul. Lasă apa să dea în clocot, apoi oprește focul. După ce s-a răcit, adaugă mierea. Se păstrează la frigider! 

Cum se consumă? 

O lingură de sirop de 6-7 ori pe zi este suficient în cazul copiilor peste 10 ani dar și adulților. Doza recomandată pentru copiii mici, sub 10 ani, este de o linguriță de 3 ori pe zi.  Se administrează până la ameliorarea tusei iar pentru întărirea imunității, consumați o linguriță de 2 ori pe zi, pentru o lungă perioadă de tim.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest