Te-ai întrebat vreodată asta? Ce personalitate ai în funcţie de grupa sanguină

 

Poate nu va vine să credeți, însă e cert că grupa de sânge vă influențează personalitatea. Numeroase studii au demonstrat că persoanele care aparțin unei anumite grupe de sânge împărtășesc trăsături comune.

Iată care sunt trăsăturile de temperament și personalitate în funcție de grupă sanguină:
 
Grupa A
Sunteți o persoană introvertită, sensibilă, responsabilă, empatică, răbdătoare, dar și încăpățânată. Aveți mare putere de creație, sunteți inventivi, iar acest lucru va ajută să va adaptați ușor la situații dificile și tensionate. Sunteți atrași de artă, creație și cercetare, iar un loc de muncă în aceste domenii v-ar aduce cel mai mare succes.

Grupa B
Sunteți ordonați, interesanți, discreți, introvertiți, curioși din fire și nu va scăpa nimic. Dispuneți de un ascuțit spirit de observație, fiind firi practice și analitice, cu o gândire logică deosebită, manifestând o rezistentă mare la stres.

Grupa AB
Sunteți personalități complexe, îmbinând trăsăturile grupelor A și B. Fiind firi deschise, reușiți foarte repede să va faceți prieteni și nu suferiți de singurătate. Sunteți perfecționiști, dar și nerăbdători, creativi, dar și analitici, în orice caz luptători și protectivi.

Grupa 0
Sunteți mereu veseli, binedispusi, optimiști, analitici, deschiși, sociabili, dar nu tocmai extrovertite. Cunoașteți multă lume, însă nu aveți mulți prieteni, conform sanatate.bzi.ro. De asemenea, sunteți misterioși și profunzi în acțiune, iar uneori sunteți înțeleși cu greu. Astfel, adesea îi surprindeți pe cei din jurul dvs. prin decizii și alegerile făcute. Va plac călătoriile în natură, drumețiile, fiind firi dinamice.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest