Te-ai săturat de transpiraţia abundentă? Încearcă trei remedii naturale cu efect garantat!

 

Chiar dacă nici nu s-a terminat luna mai, afară deja se simt temperaturile de vară. Începi deja să transpiri mai mult şi chiar dacă foloseşti deodorant, hainele tale tot se pătează şi nu ştii ce să mai faci ca să scapi de această problemă.

Nu doar antiperspirantele din comerţ sunt singura soluţie, există alternative şi în produsele naturiste. Acestea sunt foarte eficiente şi te vor ajuta să scapi de transpiraţia abundentă.

Iată trei remedii eficiente care te vor ajuta să scapi de transpiraţia în abundenţă, conform site-ului secretele.com.

Consumă cât mai mult ulei de chimen 

Uleiul de chimen presat la rece este un foarte bun anti bacterian și anti oxidant. Acesta acționează că un inhibator al glandelor sudoripare. Îl poți consuma adaugandu-l la salate sau la orice mâncăruri, poți chiar să-l aplici direct pe axile, seară înainte de culcare. Efectul va fi și mai eficient dacă vei combină ambele tratamente atât la€“ interior, cât și la exterior. 

Consumă ceai de salvie 

Pune o lingură de frunze de salvie peste un litru de apă fiartă, acoperă vasul și lasă-l să se răcească. Strecoară apoi acest ceai și consumă-l pe tot parcursul zilei. Poți chiar să-l adaugi într-o sticlă mică pentru a-l transporta cu tine. Bea-l în locul apei. Acesta are același rol că și uleiul de chimen, acela de inhibator al glandelor sudoripare. 

Consumă oțet din cidru de mere 

Oțetul din cidru de mere este un antiperspirant extrem de bun, fiind eficient fie dacă este utilizat intern, fie extern. Așadar, nu uita că pe perioada verii să-ți adaugi la fiecare salată oțet din cidru mere. Pentru uz extern, aplică-ți oțet din cidru de mere pe axile seara înainte de culcare, fără să te mai dai cu antiperspirant. 

Încearcă aceste trucuri şi vei transpira mai puțin: 

- poartă haine ușoare care sunt realizate din materiale naturale, cum ar fi bumbacul

- nu purta haine din mătase, întrucât vei transpira din abundență 

- încearcă să eviți alimentele picante sau condimentate puternic

- evită consuml de usturoi sau ceapă, întrucât aceste două alimente îți vor transformă mirosul de transpirație insuportabil.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest