Telenovela continuă între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! El vrea reîmpăcare, ea îl dă pe mâna legii! VIDEO

 

Vorbe pe dos şi jocuri care nu se mai opresc între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! De la ameninţări, afaceristul a trecut la negocierea împăcării şi la gesturi extreme din iubire! Asta în timp ce Bianca cere judecătorilor în continuare ordin de restricţie împotriva lui!

Telenovela dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare să nu se mai termine! Mai mult decât atât, totul pare să treacă de la o extremă la asta! Și spunem asta, după ce celebrul om de afaceri a trecut de la amenințări, la promisiuni. Mai exact, afaceristul face tot posibilul să o aducă înapoi pe blondină și chiar a vrut să recurgă la un gest extrem, de a închiria un avion privat, pentru a se întoarce la fosta soție și pentru a intra la autoizolare împreună cu ea.

Și atunci când Alex Bodi era dispus să riște totul pentru a se reîmpăca și îi promitea marea cu sarea Biancăi Drăgușanu, au ieșit la iveală, alte situații, iar aici vorbim despre pozele pe care le-au postat atât afaceristul, cât și moldoveanca focoasă, Daria, din care reieșea că erau împreună în aceeași locație. Pozele au fost șterse cu rapiditate, ca să nu se prindă de aventura pe care o au.

În timpul promisiunilor făcute de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu continua procesul, pentru a obține un ordin de restricție de 60 de zile, împotriva fostului soț. Rămâne de văzut cum va escalada situația dintre cei doi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest