Telenovela momentului în showbiz! Cine este noua cucerire a lui Alex Bodi, la numai trei zile de la despărțirea de Bianca Drăgușanu/ VIDEO

 
+8 click pentru
galerie

Cu formele perfecte, fundulețul bombat și privirea de felină, i-a dat inima peste cap lui Alex Bodi! Da, da! Ați citit bine. La numai trei zile de la despărțirea de Bianca Drăgușanu, afaceristul s-a lăsat cucerit de o brunetă apetisantă care seamănă incredibil cu fosta soție!

Bruneta Cassandra le-a dat planurile peste cap. și să începem cu începutul. Alex Bodi și cu Bianca s-au despărțit, iar doar la câteva ore de la separare, în vila spectaculoasă de la Mediaș a venit să îl consoleze bruneta sexy și nu o spunem noi, o dovedesc imaginile pe care Cassandra „le-a scăpat” pe instastory. Și se pare ca nu este doar o aventură, pentru că bruneta îi este alături și în afaceri. Mai exact, face poze la blocul pe care Alex Bodi îl pune pe roate.

Dacă a meritat sau nu, doar Alex Bodi știe. Căci frumușica s-a fotografiat în casa de lux a afaceristului și să nu vă mai spunem că merge în vacanțe în aceleași locuri în care merge și fostul Biancăi Drăgușanu. Nimic nu a scăpat și a bifat destinații una și una.

Am putea spune că Bianca și Cassandra nu îl au doar pe Alex Bodi în comun, ci și pasiunea pentru fashion. Bruneta dă moda când se îmbracă, exact ca fosta soție a afaceristului. Și mai că am putea spune că se inspiră de la sexy blondina. Gentuțe scumpe, pantofi de mii de euro și să nu vă mai spunem că învârte mașini de sute de mii de euro pe degete.

Nu știm ce o să spună Bianca în momentul în care va afla cu cine „o traduce” Alex Bodi, dar cert este că acesta este doar începutul telenovelei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest