Ten revigorat și luminos în zilele calde de vară

 

Demachierea zilnică esențială pentru sănătatea tenului

Demachierea este un ritual foarte important de îngrijire al pielii, iar pentru ca machiajul să fie impecabil și să reziste cât mai mult timp pe față, curățarea zilnică este esențiață. Dischetele demachiante te ajută să scapi în doar câteva secunde de machiaj și impurități, tot ce trebuie să faci este să le umezești cu apă călduță sau să aplici orice soluție pentru demachiere. În plus, în loc să arunci dischetele așa cum probabil obișnuiai să faci, acum poți alege Waschies, dischetele speciale din microfibră, ce pot fi refolosite de ori de câte ori dorești.

Îmbunătăţirea fermității pielii cu suplimente alimentare

Odată cu trecerea timpului, lipsa colagenului își pune amprenta vizibil pe pielea femeilor. Epiderma este cea mai expusă parte a corpului, iar lipsa fermității acesteia este vizibilă. Acum poți combate aspecte inestetice ale îmbătrânirii prin suplimentarea colagenului, proteina responsabilă de elasticitate cutanată. Colageterna îmbunătățește fermitatea pielii, întărește firul de păr și redă mobilitatea articulară. Alege o dietă variată și echilibrată și un supliment eficient pe bază de colagen hidrolizat, iar rezultatele vor fi peste așteptări.

Buze frumoase și intens hidratate

Buzele sunt foarte delicate și necesită atenție sporită în anotimpul cald. Temperaturile crescute și consumul insuficient de lichide vor duce la uscarea și descuamarea buzelor, iar dacă mai aplici și un ruj ar putea arăta cum nu se poate mai rău. Îți propunem True Lips, un super balsam de buze 2 în 1, pe care îl găsești la doar 39 de lei. Nu doar că îți va hrăni în profunzime buzele, dar vei avea în același timp un ruj personalizat, ce interacționează cu ph-ul buzelor tale și le oferă o nuanță specială de roz. Cel mai important aspect este că odată ce ai aplicat balsamul True Lips, buzele tale își vor păstra nuanța lor personalizată pe toată durata zilei. 

Epilare rapidă și fără durere

Un ten frumos și luminos nu se rezumă doar la un machiaj profesional, ci și la un aspect plăcut, catifelat și neted al pielii. Foarte multe femei, dar mai nou și din rândul adolescentelor aflate la pubertate se confruntă cu un exces de păr în regiunea feței. Nu este atât de plăcut să îndepărtezi pilozitatea facială, mai ales folosind metodele clasice și dureroase de eplilare care nu fac altceva decât să provoace iritații, durere și roșeață. Există o modalitate de epilare ușoară, rapidă și fără durere cu Perfect Finish. Este delicat și potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile zone ale feței.

Chiar și atunci când ești luată prin surprindere de o invitație la cea mai cool petrecere, vei putea merge liniștită, fără gândul că nu ai avut timp să-ți îndepărtezi părul facial. Motivul? Perfect Finish încape în orice gentuță și are un aspect modern în formă de ruj. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest