Teo Peter Jr la un pas să-și piardă viața pe Transalpina! „A fost o experiență destul de terifiantă”

 

Rock-ul românesc a fost aproape de o mare tragedie. La 18 ani de la moartea tatălui său, Teo Peter Jr a fost la un pas să-și piardă viața, tot în mașină. Cine l-a salvat pe artist.

 

Momente teribile pentru Teo Peter Jr pe Transalpina, după ce mașina în care se afla împreună cu bateristul trupei Altar a luat foc din senin. La Antena Stars, liderul trupei de trash metal a povestit prin ce a trecut. Artistul a dezvăluit că deși inițial nu și-a dat seama ce se întâmplă, atunci când a oprit alături de colegii lui la primul refugiu a realizat că ieșea fum din capotă, ci nu din spatele autoturismului.

 

„Eram pe Transalpina, ne întorceam de la un concert pe care l-am avut la Baia de Fier. În urcare spre Transalpina ni s-a aprins motorul la mașină. Inițial nu ne-am dat seama ce se întâmplă, am crezut că iese fum din spate. (...) Când am oprit la primul refugiu, am văzut că fumul ieșea de sub capotă de fapt. Am folosit extinctor, am deschis capota, dar deja flăcările erau foarte mari și extinctorul ăla nu a făcut mare lucru”, a mărturisit Teo Peter Jr, pentru Antena Stars.

 

Cântărețul a dezvăluit că doar intervenția turiștilor din zonă a împiedicat o tragedie: „Am avut șansa că au venit destul de multe mașini de sus și de jos, au oprit oamenii, s-au mobilizat și ne-au ajutat foarte mult. Au sărit fiecare cu extinctoare, bidoane de apă și cumva i-am dat de cap. Focul era destul de mare, dacă nu săreau oamenii să ne ajute, cu siguranță ardea toată mașina. A fost o experiență destul de terifiantă. Dacă blocam toată Transalpina într-o curbă, cine știe unde se mai ajungea... (...) Puteam să nu observăm la timp și să se blocheze motorul, ne duceam în prăpastie”.

 

Tatăl său a murit în urmă cu 18 ani, într-un accident de mașină. La intersecţia cu strada Polonă, taxiul în care se afla Teo Peter a fost spulberat de un autoturism Ford Expedition, condus de Christopher Van Goethem, un soldat american. Acesta nu a acordat prioritate taxiului, lovindu-l în plin. Teo Peter a murit pe loc, în timp ce şoferul taxiului a supravieţuit, însă cu multiple plagi faciale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest