Terapia de cuplu a funcționat! Ioana Grama și-a salvat relația: ”Dacă nu eram bine, nu eram împreună”

 

Ioana Grama și Alex Tăgurean au trecut peste momentul de cotitură din luna mai, când au fost la un pas de o ruptură definitivă. Ce a declarat vedeta pentru Antena Stars.

 

La nici doi ani de la căsătorie, în luna mai a acestui an, relația dintre Ioana Grama și Alex Tăgurean nu a mai funcționat. Și chiar dacă la mijloc era și micuța Ayana, cei doi erau mai hotărâți ca niciodată să pună punct mariajului. Dezvăluirea a fost făcută de vedetă într-o postare pe Instagram. A fost momentul în care cei doi au apelat la specialiști pentru a-și menține relația. Astfel, pentru a depăși clipele grele prin care treceau și a-și continua frumoasa poveste de dragoste ei au recurs la terapia de cuplu.

 

Decizia de a se despărții nu era una aruncată publicului după o simplă ceartă, căci cei doi au mărturisit că sunt foarte asumați și spun lucrurilor pe nume, iar dacă situația dintre ei nu va putea fi rezolvată, vor continua să fie două persoane responsabile pentru creșterea copilului lor. „Dacă am luat o pauză nu înseamnă că nu ne mai vedem, nu înseamnă că trebuie să ne dăm în cap, să ne certăm să ne urâm,mai ales că avem un copil împreună. Nu s-a înșelat nimeni, nu e vorba de nimic grav, nu s-a întâmplat nimic grav, e o periodaă grea, mai nasoală, nu mai merge”, a povestit la vremea respectivă vedeta, pe Instagram. Apoi a adăugat că au recurs la terapia de cuplu pentru a menține vie flacăra: „Am luat decizii de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună, nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap”.

 

Metoda la care au apelat cei doi a funcționat, pentru că la cinci luni distanță Ioana Grama și Alex sunt în continuare o familie. Și se iubesc la fel ca în prima zi, după cum a mărturisit vedeta într-un interviu acordat Antena Stars. "Suntem foarte bine, adică dacă nu eram bine, nu eram împreună.", a spus, pentru Antena Stars, Ioana Grama.

 

La data de 24 august 2019, Ioana Grama și Alexandru Țăgurean s-au căsătorit civil, ceremonia având loc în Parcul Central din Cluj-Napoca. Naşii celor doi au fost Sînziana Iacob, o cunoscută bloggeriţă de fashion şi beauty, şi partenerul ei, Alexandru Iacob. În luna octombrie a anului 2019, Ioana Grama a devenit pentru prima dată mamă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest