Testament cu scandal pentru Mioara Roman și fiicele ei! Cine vrea să pună mâna pe averea lor/ VIDEO

 

Testament cu scandal pentru Mioara Roman şi fiicele ei! Oana, Catinca şi mama lor au fost chemate în instanţă. Spynews.ro a aflat cine vrea să pună mâna pe averea lor. Miza de uriaşă!

Mioara Roman și fiicele ei, Oana și Catinca, au fost date în judecată de Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, care încearcă să își recupereze datoriile prin executarea unui teren și a unei clădiri care au fost moștenite de la sora doamnei Roman.

Pe lângă acest proces, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, a mai deschis un dosar prin care a cerut anularea testamentului datorită căruia Catina și Oana Roman au putut intra în posesia imobilului din Sinaia.

În urmă cu trei ani, sora Mioarei Roman a încetat din viață, după ce mai bine de 10o ani s-ap luptat cu o boală nemiloasă. Rodica Lenuța Georgescu avea 79 de ani, iar pentru că era văduvă și nu avea copii, Mioara Roman și fiicele sale au avut grijă de aceasta până în ultima clipă.

Contactată de reporterii Antena Stars, avocata Mioarei Roman, Mihaela Strinu, a vorbit cu lux de amănunte despre situația în care se află femeile Roman, cât și cum poate fi soluționată problema pe care au întâmpinat-o.

„Ei încearcă prin orice metodă să tergiverseze și practic să blocheze orice venit al familiei Roman. Vor anularea testamentului, dar nu vor avea câștig de cauză, pentru că este formulat tardiv. Adică nu a fost un testament mascat, să nu ajungă averea în posesia mamei, ci a fost o voință proprie, un act făcut la notariat, cu martori, e voința proprie a defunctei. Ei au știut de acest testament și chiar și printr-o acțiune oblică, nu pot avea câștig de cauză pentru că sunt două lucruri diferite” a spus avocata Mioarei Roman, Mihaela Strinu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest