Testamentul lui Cristian Țânțăreanu. Cine va moșteni zecile de milioane de euro, după moartea afaceristului

 

Cristian Tânțăreanu este cunoscut pentru modul în care se comportă, fiind un om cu foarte multă energie care reușește să se facă plăcut în orice mediu în care se află. Însă în urmă cu ceva timp, a devenit mai cumpătat și mai calm, după ce s-a luptat cu cancerul.

Mai mult de atât, omul de afaceri și-a făcut și testamentul, pentru ca nu își dorea ca în familia sa să existe certuri pe această temă.

„Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu, le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc",” au fost declaratiile lui Cristian Țânțăreanu.

A câștigat lupta cu cancerul

Cristian Țânțăreanu s-a luptat cu cancerul în urmă cu patru ani, iar din prezența efervescentă care nu putea trece neobservată, s-a transformat rapid în omul cu teamă de moarte. La momentul acela, afaceristul excentric ne-a oferit un interviu exclusiv în care ne-a povestit cum a reușit să câștige lupta cu boala cruntă.

"Nu am ţinut regim, am urmat procedurile. După operaţie am mers la control timp de 5 ani. O dată la 3 luni, o dată la 6 luni, după o dată pe an. Acum sunt bine mersi, o luăm de la început!", a spus Cristian Ţânţăreanu pentru "Răi da' buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest