The Motans, la momentul adevărului! A dezvăluit ce a pierdut de când este celebru! VIDEO

 

Denis Roabeş, solistul trupei The Motans este extrem de discret atunci când vine vorba de viaţa personală. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, solistul a mărturisit ce anume a pierdut de când a devenit celebru, cât şi care sunt planurile de viitor, pe plan profesional.

Denis Roabeş a dezvăluit că ce s-a schimbat, odată ce numele său a devenit cunoscut, este lipsa timpului. Cu toate acestea, artistul este recunoscător pentru ceea ce i se întâmplă în viaţă, dat fiind că face ce îi place. Mai mult de atât, întrebat de reporterul Antena Stars, care sunt planurile de viitor, din punct de vedere profesional, acesta a dezvăluit că urmează să lanseze un single, în luna noiembrie şi înca două, trei piese de album.

„Ca om sunt exact la fel, dar cu mai multă experienţă. Nu m-am schimbat ca om. Nu m-au schimbat evenimentele care s-au petrecut în ultimii trei ani. Mă inspir din aceleaşi lucruri, diferenţa este că acum am un pic mai puţin timp liber, dar mi-l ocup într-un mod plăcut aşa că este ok. (...) Se întâmplă des să uit versurile, dar mă prefac că aşa trebuia să fie. E ceva natural, suntem cu toţi oameni şi contează ca publicul să fie deschis. Următorul single o să apară în următoarea lună şi două trei piese de album.” a spus Denis Roabeş, solistul trupei „The Motans”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest