Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”

 

Restricțiile sociale datorate pandemiei au lăsat răni adânci, încă deschise, în rândul populației, iar artiștii au constituit una dintre cele mai afectate bresle. Theo Rose nu a făcut excepție, timp de un an ea nemaiavând spectacole.

 

Totul părea să reintre în normal în această vară, când îndrăgita cânăreață a reînceput șirul evenimentelor. Numai că, după un an de pauză, acum a intervenit o altă problemă: extenuarea fizică. Theo Rose nu a mai putut îndura și le-a împărtășit susținătorilor de pe Instagram prin ce trece.

 

Cu lacrimi în ochi, vedeta le-a spus internauților că este suprasolicitată, după ce a susținut cântări zi de zi. Pe InstaStory, Theo Rose a povestit că este la căpătul puterilor, că o încearcă o răceală, dar a subliniat și singurul aspect pozitiv: va avea o perioadă de repaus, pentru că următorul eveniment va avea loc peste două zile.  

„Făceam azi mișto de răceală și ziceam că am fentat-o, că am luat pastile zilele astea și nu m-a mai luat, dar m-a luat ... dar Dumnezeu m-a ajutat și am terminat ultima cântare și am pauză două zile ... până la următoarea”, a spus Theo Rose, cu lacrimi în ochi.

 

Și pentru ca tacâmul să fie complet, pe lângă extenuare și răceală, cântăreața s-a ales și cu o entorsă. N-o să mai vorbesc două zile, o să iau tratament, o să fac aerosoli și ne vedem. E ca dra*u! Mi-am sucit și piciorul, am călcat prost”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest