Theo Rose și Fulgy de la Clejani, duet șoc! Cum sună piesa cântată de cei doi artiști/ VIDEOa

 

Theo Rose și Fulgy de la Clejani au facut un duet de exepție împreună, spre deliciul admiratorilor celor doi! Artiștii au încărcat clipul pe conturile lor de socializare, iar fanii au rămas fără cuvinte!

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la ora actuală, reușind să își cucerească publicul atât prin talentul muzical, cât și prin naturalețea de care a dat dovadă în toate situațiile în care s-a aflat.

La polul opus, se află Fulgy de la Clejani care a fost implicat în numeroase scandaluri și controverse de-a lungul timpului, dar chiar și așa, talentul artistic pe care îl deține nu poate fi contestat, iar ultimul clip pe care l-a încărcat pe Tik Tok cântând la chitară, stă drept dovadă!

Așa cum era de așteptat, duetul celor doi artiști i-au înnebunit pe admiratori, care au lăsat numai comentarii pozitive la adresa celor doi!

”Cea mai frumoasă voce/ Piele de găină/ Ploaie pe inima mea, câtă frumusețe/ Doamne, ce voce are fata asta. Mi-a făcut pielea de găină/ Vai de mine! Ce voce de aur are Theo. Mi s-a zbârlit pielea pe mine/ Asta trebuie să fie hit!/ Deci ești așa superbă și caldă!”, iar asta este doar o mică parte din aprecierile și comentariile pe care Theo Rose și Fulgy de la Clejani le-au primit la momentul lor incredibil.

Dacă vreți să auziți cum sună piesa câtată de cei doi artști, dați play clipului de mai jos și delectați-vă!

@hereistheorose

##duet cu @mrmoft Tot muzica...🖤 multumesc, Fulgy🙏🏽🤗

♬ sunet original - mrmoft


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest