Înfricoșător! Pagina de socializare a iubitului Margheritei, un altar întunecat! Ce a postat tânărul după ce a fost surprins vorbind singur/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Margherita de la Clejani și iubitul său sunt cap de listă în tabloidele din România, după ce fata Clejanilor a provocat un accident rutier, din cauza consumului de stupefiante. În atenția presei a intrat și iubitul vedetei care a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce vorbea de unul singur, fără să aibă pe nimeni în preajmă.

Pentru că toată lumea și-a dorit să afle cine este tânărul de care Margherita este îndrăgostită, am cercetat și am descoperit că este un artist la început de drum, fiind dezvăluit și mediul în care s-au cunoscut.

Însă ceea ce ne-a atras atenția a fost pagina de socializare a tânărului. Iubitul Margheritei de la Clejani publică imagini de-a dreptul sinistre care ar reuși să înfricoșeze pe oricine. Și mai mult decât atât, la numai o zi după ce a fost surprins de paparazzii Spynews.ro vorbind de unul singur, acesta și-a promovat pe pagina de instagram noua piesă lansată numită sugestiv: “Mereu rupt”.

Și chiar dacă imaginile cu Margherita de la Clejani și cu el sunt destul de rare pe profilul artistei, ipostazele în care au fost surprinși în urmă cu două zile, după accidentul rutier, dovedesc că între ei există o chimie puternică pe care nici criticile și nici interdicțiile părinților cântăreței nu o pot distruge.

Nu mai permite să fie criticata

După ce a fost depistată cu droguri în organism în timp ce se afla volan, Margherita de la Clejani a decis ca nu mai vrea să le permită urmăritorilor săi să o critice, motiv pentru care și-a dezactivat funcția de a lăsa comentarii la imaginile de pe pagina sa de socializare.

Fratele vedetei a fost chiar mai drastic și și-a închis toate conturile de socializare ca să nu mai fie luat la întrebări de internauți.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest