Ţi se rup unghiile când faci treburi casnice? Învaţă cum să îţi faci singură o manichiură cu acryl care rezistă 6 săptămâni

 

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a fiecărei persoane, indiferent că este bărbat sau femeie. De asemenea, unghiile spun multe despre tine şi despre felul în care te îngrijeşti, iar doamnele şi domnişoarele sunt mereu preocupate de acest aspect.

Dacă te-ai săturat să ţi se rupă mereu unghiile sau să îţi sară oja atunci când faci treburi casnice, manichiura cu acryl este perfectă pentru tine Nu mai este nevoie să dai prea mulţi bani la salonul de cosmetică, pentru că poţi să îţi faci singură acasă unghiile cu acryl.

Pentru a crea unghii cu acryl este nevoie în primul rând de o pudră acrilică și de lichidul de fasonaj. Acestea se amestecă și rezultă o compoziție ce se aplică pe unghia naturală, însă după ce unghia a fost pregătită (pilire, degresare). Compoziția aplicată începe să se usuce destul de repede este necesar să ai îndemânare.

Unghiile cu acryl sunt perfecte persoanelor care muncesc mult, care își folosesc mult mai mult mâinile, celor care folosesc tastatură de exemplu pentru că sunt mult mai rezistente și permit astfel de activități. Unghiile cu acryl sunt rezistente și nu se crapă ușor, pot rezista și mai mult chiar și 6 săptămâni fără întreținere, conform site-ului unghii-acril.3x.ro.

Urmăreşte materialul video de mai jos pentru a învăţa cum să îţi faci singură acasă acest tip de manichiură!

Foto: Captură Youtube

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest