Ţi-a apărut un furucul? Scapă de el rapid cu un tratament natural care dă roade în 3 zile

 

Probabil toată lumea a auzit ce este acela un furuncul. Din nefericire, majoritatea oamenilor s-au confruntat măcar o dată în viaţă cu această problemă. De cele mai multe ori, apariţia acestei inflamaţii pe piele poate semnala o infecţie în organism, iar uneori aceasta se vindecă destul de greu.

Dacă ţi-a apătut un furuncul şi nu dă semne de vindecare cu niciun tratament, încearcă acest tratament naturist care va face minuni pentru pielea ta. Ai nevoie de o soluţie simplă, şi anume un sirop de muguri de pin pe care o realizezi dintr-un amestec de muguri şi miere de albine, conform site-ului femeiastie.ro.

Înmoaie o dischetă demachiantă în acest sirop, aplic-o direct pe infecție, fixeaz-o cu ajutorul unei fașe și la interval de 2-3 ore repetă procedeul. Trebuie să ai grijă ca discheta să nu se usuce, ci să mustească tot timpul de sirop. Chiar după primele 3 ore vei observa că buba nu mai este la fel de dureroasă că înainte; în termen de 3 zile se va retrage complet.

Noaptea nu trebuie să renunți la acea compresă și chiar dacă infecția s-a retras. Continuă totuși să tamponezi locul cu acea soluție din când în când și în zilele următoare, pentru a fi sigură de rezultate.

Dacă foloseşti acest tratament, infecţia nu va recidiva. Mugurii de pin îi poţi achiziţiona de la un plafar, sau dacă din întâmplare vei pleca într-o excursie la munte, profită de această ocazie, mergi în pădure şi adună-ţi singură câţiva muguri de pin.

Foto: Antena 3

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest