Ţi-ai pătat cu grăsime hainele preferate? Cum să foloseşti pasta de dinţi pentru a scăpa complet de pete

 

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să îţi pătezi un obiect vestimentar care îţi place foarte mult? Bineînţeles că te-ai grăbit să o arunci în maşina de spălat cât mai repede. Apoi, după ce s-au uscat ai realizat că nu ai scăpat de pata respectivă, pentru că te-au murdărit de grăsime.

Ce faci în această situaţie? Ei bine, nu trebuie să te îngrijorezi pentru că există o metodă genială şi simplă care elimină complet petele de grăsime.

Iată cum a procedat un bărbat care s-a confruntat cu această situaţie, folosind bicarbonatul de sodiu şi pasta de dinţi, potrivit site-ului secretele.com.
 
 1. Am luat puțin detergent de vase lichid, bicarbonat de sodiu, o periuța de dinți mai veche și o bucată de carton.
 
 2. Am așezat bucată de carton în spatele petei și am turnat puțin detergent de vase peste pată, frecând ușor. Cartonul are rolul de a preveni prelingerea detergentului peste alte părți ale materialului.
 
 3. După ce am uns cu detergent de vase, am presărat peste pată bicarbonat de sodiu din abundență. Cu cât mai mult, cu atât mai bine. Acesta are rolul de a absorbi uleiul din țesătură.
 
 4. Cu ajutorul periuței de dinți am frecat bicarbonatul peste pată. Dacă vei folosi și tu această tehnică vei vedea cum bicarbonatul de sodiu se va închega pe alocuri, semn că a absorbit o bună parte din grăsime.
 
 5. După ce am frecat bine locul respectiv, cu o cârpă am îndepărtat cocoloașele și am adăugat din nou detergent de vase peste pată.
 
 6. Am scos cartonul și am băgat cămașa la mașină de spălat. Am utilizat programul scurt de spălare. La final, rezultatul a fost uimitor-pată a dispărut în totalitate!
 
 În acest mod va anunț că am îmbrăcat la evenimentul respectiv cămașa și ori de câte ori o văd acum în dulap, îmi amintesc "istoria" ei.

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest