Ticy, plimbat între spitale cu copilul său: „Am reușit să-l internez cu scandal. Este pe perfuzii acum!”

 

Vedeta s-a confruntat cu sistemul medical românesc și s-a arătat revoltat de tot ce i s-a întâmplat. Mai ales că la mijloc era băiețelul lui.

 

Ticy nu a început anul foarte bine, copilul său se confruntă cu probleme de sănătate, mai précis cu o tuse persistentă care l-a determinat pe artist să apeleze la ajutor de specialitate. Din weekend încoace, cântărețul a declanșat goana după doctori și s-a confruntat cu o serie de probleme pe care nu se aștepta să le întâlnească vreodată. El a împărtășit și telespectatorilor Antena Stars experiența trăită.

 

Ticy s-a arătat complet nemulțumit de serviciile oferite la spitalele din țară, fie că sunt de stat sau private, asta fiindcă a fost nevoit să se plimbe de la unul la altul și să aștepte pentru a fi consultat de către un medic mai bine de șapte ore. Indignat, și totodată speriat pentru starea de sănătate a fiului său, cântărețul a explicat că a fost nevoit să facă puțin scandal, argumentând că doar așa a putut să își rezolve problema pe care o avea.

 

"Am o problema cu băiatul. Ne-au trimis de colo-colo de sâmbătă seara. Avea o tuse persistentă. Noi știm despre ce este vorba, dar uite, te duci la spital și te tine 7 ore degeaba, pentru un consult. Nu e posibil așa ceva, nu ma gândeam ca o sa trec prin așa ceva. Am fost și la stat și la privat și nu s-a întâmplat nimic. Am reușit sa îl internez cu scandal, este pe perfuzii. Este la fel ca zilele trecute. Așteptăm sa ne zică ce se întâmpla.(...)", a declarat Ticy la Antena Stars

 

Totodată, revoltat de ceea ce a întâmpinat, artistul a explicat că dacă știa cu ce o să se confrunte pleca direct în Turcia, mărturisind că orele pierdute în spitale echivalau drumul în această țară, unde cu siguranță rezolva mult mai repede și mai bine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest