Tily Niculae, dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat după ce a devenit mamă: „Țipam, trânteam, plângeam”

 

Tily Niculae a devenit mămică pentru a doua oară, în urmă cu aproape șase săptămâni, atunci când pandemia de coronavirus urma să atingă vârful. Din fericire, actrița a născut un băiețel perfect sănătos și a învățat să se bucure de minunea pe care o strânge în brațe, mai ales după experiența primei nașteri.

Extrem de transparentă, Tily Niculae le-a povestit admiratorilor săi de pe rețelele sociale despre problemele cu care s-a confruntat atunci când a devenit mămică pentru prima dată. Actrița a mărturisit că simțea că nu face nimic bine și din cauza oboselii acumulate, nu mai putea accepta sfaturilor celor din jur, vizavi de situația în care se afla.

„Țipam, trânteam, plângeam în fiecare zi. Oriunde mă duceam -(vizite,parcuri) erau 100 de păreri ale unor oameni care nu aveau delicatețea necesară să mă ‘învețe cum să fac să îmi FIE mie bine! Nu m-am machiat, nu m-am dat cu parfum aproape 3 ani.” a spus Tily Niculae.

Tily Niculae a dezvăluit că treptat a învățat cum să treacă peste toate frustrările acumulate și s-a bazat în totalitate pe instinct pentru a-și soluționa problemele, iar modul în care acționează cu al doilea copil este total diferit, semn că a învățat din lecțiile trecutului.

„Astăzi, la distanță de aproape 9 ani sunt din nou MAMA! Aleg să mă bucur conștient chiar și când oboseală este mare, să mă iubesc, să mă răsfăț, să mă simt frumoasă, să mă dau cu parfum chiar dacă sunt în sutien&chiloți&ciorapi aproape tot timpul! Iubește-te, ridică-te, prețuiește-te!  *după șase săptămâni am și cea de a două poză cu pufosul meu iubit❤️  Va îmbrățișez”, a mai scris Tily pe contul de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest