Tily Niculae, în șoc posttraumatic după ce a născut, în plină pandemie! A slăbit 12 kilograme în doar șase zile!

 

Tily Niculae trece prin momente grele, la scurt timp după ce a născut! Chiar dacă mărturisea că se simte mai bine ca niciodată, imediat după naștere, se pare că șocul psihic pe care l-a trăit odată ce a aflat că spitalul unde trebuia să se desfășoare operația de cezariană a fost închis, abia acum îl resimte.

Tily Niculae a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în plină pandemie de coronavirus. Vedeta a reușit să găsească, în cele din urmă, o clinică unde să nască și un medic care să o asiste, iar după câteva zile de recuperare, a ajuns în siguranță, acasă.

Însă toată experiența pe care a trăit-o înainte să se urce pe masa de operație a fost un traumatizantă, care i-a lăsat urme adânci. Motiv pentru care, sechelele emoționale au făcut-o să slăbească în mai puțin de o săptămână, 12 kilograme, lucru total anormal. Vedeta a mărturisit că va apela la ajutorul unui psiholog, imediat după ce se va recupera total după naștere.

Ce sfat le-a dat Tily Niculae femeilor care urmează să nască în perioada asta

„Dacă femeile au opțiunea aceasta, le sfătuiesc să nu aleagă între cezariană și nașterea naturală, să își aranjeze de pe acum lucrurile cu o moașă, cu un doctor, să nască acasă, să evite spitalele. (...) Pentru femeile care au complicații și trebuie să nască la spital… să rămână în liniște, pentru că vor transmite toate stările copilului și oricum vor veni zile foarte grele după naștere și în plină lăuzie. Deci liniște, liniște, liniște! (...) Este esențial ca viitoarele mamele să afle, după experiența mea, că au acum ocazia să facă schimbări majore sau să-și găsească soluții de backup. Îmi scriu femei din țară, din orașe în care maternitățile au deja cazuri de medici infectați. E strigător la cer!", a declarat Tily Niculae, potrivit VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest