Tily Niculae, probleme în ultimul trimestru din sarcină! Trece printr-o perioadă dificilă: „M-au terminat!”

 
+3 click pentru
galerie

Tily Nicolae trece printr-o perioadă delicată! Aflată în cel de-al treilea trimestru de sarcină, actriţa a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor. Iar pentru că întotdeauna şi-a ţinut admiratorii la curent, cu detalii despre viaţa personală, vedeta le-a povestit cu lux de amănunte motivele pentru care, uneori, simte că nu mai poate.

Mai are puţin de aşteptat şi îşi va ţine, bebelşul, în braţe, pentru prima dată. Tily Niculae se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară şi în ciuda faptului că sentimentele de împlinire şi bucurie sunt cele care domină, actriţa se confruntă şi cu momente mai puţin plăcute.

Pe instagram, Tily Niculae a mărturisit că nu are o stare prea bună în această perioadă, din cauza insomniilor şi a dereglărilor hormonale, dar cu toate aceasta, gândul că în câteva săptămâni o să îl ţină în braţe pe cel mic, o face să se simtă mai bine.

''Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru este cel mai dificil din punct de vedere fizic și emoțional. Deprivarea de somn și insomniile m-au terminat! În loc să fie cu ‘yey’ pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl țin în brațe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng și am o față tristă! Cu siguranță sunt hormonii‼️ Anxietatea, pe care mă incapantanez să o alung, chiar nu mă sperie. Știu că sunt stări care vor trece. (...) Fiindcă acum sunt conștientă de acest proces. De acest MIRACOL! Știu ce înseamnă o naștere, știu cum este să te simți lăuză'', a scris Tily Niculae.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest