Tina, planuri mari cu iubitul: „E ceva serios dacă eu m-am afișat cu cineva”

 

Vloggerița a dezvăluit la Antena Stars că este mai decisă ca niciodată să-și întemeieze o familie alături de Lari Turneanu, partenerul ei.

 

Tina s-a mutat împreună cu cântărețul Lari Turneanu în urmă cu aproximativ un an. Nu a fost nimic programat, așa cum a mărturisit vloggerița în exclusivitate la Antena Stars, ci totul a decurs spontan. Cei doi se înțeleg de minune, așa că deja tânăra își face planuri mari alături de partenerul ei. Ea își dorește copii, dar recunoaște că dacă ar avea o fetiță ar exista riscul să o terorizeze.

 

„Stăm în aceeași casă de vreo 11 luni. Am făcut acest pas, după ce a devenit puțin mai serioasă relația, dar nu am vrut să ne mutăm, a fost așa, hai rămâi tu două zile, hai mai du-te două zile acasă și după n-am mai putut să stăm unul fără altul. Vrem să ne luăm și noi o casă mai întâi, apoi dacă ne ajută Dumnezeu să facem și noi copii. Visăm amândoi să avem băieți, dacă nu asta e. Eu dacă o să am o fată, cred că o să o terorizez”, a declarat artista pentru Antena Stars.

 

Vloggerița a ținut să precizeze că este pentru prima oară când se afișează alături de un bărbat, fapt ce denotă că relația este foarte serioasă. „E ceva serios dacă eu m-am afișat cu cineva, eu neafișându-mă niciodată cu nimeni pe nicăieri. Am evitat foarte mult, chiar dacă am avut și eu relații, ca orice om, am zis că mă afișez doar când simt eu că totul este ok. Automat el a venit în viața mea ca o binecuvântare, pentru că eu m-am lăsat de... acum un an și am avut o perioadă în care m-am rugat foarte mult, și practic mă rugam să-mi dea Dumnezeu în viața mea un om bun, pentru că într-adevăr este foarte greu să trăiești singur, este foarte greu să fii singur”, a precizat Tina pentru Antena Stars..

 

Vedeta a enumerat și calitățile care au făcut-o să se îndrăgostească de Lari Turneanu: „El are răbdare, înțelegere, nu a avut niciun interes practic la mine, pentru că oamenii care apăreau în viața mea aveau un interes, acela de a-și face urmăritori. El nu a avut niciun interes, pentru că și în momentul de față el e pe treaba lui, eu pe treaba mea, adică nu mi-a cerut niciodată nimic, are foarte multă răbdare, are foarte mare grijă de mine. El îmi dă o stare de bine și îmi dă puterea aia să fac mai mult. Între noi e altceva, e o relație wow, e ca și cum aș fi eu, e ciudat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest