Tinu Vereşezan, detalii din intimitatea relaţiei amoroase: „O iubesc, dar nu m-am gândit la căsătorie” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Tinu Vereşezan este unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi artişti din România. Datorită felului de a fi, cât şi glasului dulce pe care îl are, oamenii îl respectă şi îl iubesc. Dar cu toate astea, i-a fost foarte greu să-şi găsească o parteneră alături de care să îşi pună pirostriile.

Tinu Vereşezan, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Acces Direct, a declarat că este un bărbat fericit. Chiar dacă nu a avut parte de relaţii amoroase de lungă durată, iată că acum simte că şi-a găsit aleasa. Întruneşte toate calităţile pe care le caută la o femeie, dar cu toate acestea nu este pregătit de căsătorie...sau cel puţin, încă nu s-a gândit.

"Suntem împreună de trei ani. Mă ajută, mă susţine, are grijă de mine. Mai ales în meseria mea am mare nevoie să aibă grijă de mine şi pentru asta îi mulţumesc. O iubesc, dar nu m-am gândit la căsătorie. Suntem într-o relaţie foarte faină. Cum consideră Dumnezeu primim un mare drag încă un copil. Geanina are grijă de casă, de mine. S-a acomodat cu viaţa mea de artist. Ne-am cunoscut la cântat. Femeia bună pentru mine trebuie să fie blândă, feminină, să fie frumoasă. Mama o cunoaşte, o place, a spus că dacă mie îmi place îi place şi ei", a spus Tinu Vereșezan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest