Tița Bărbulescu, înmormântată la cimitirul Bellu. A murit la azil, unde a fost lăsată de fostul soţ

 

Tița Bărbulescu, solista care a jonglat cu măiestrie între folclor, muzică lăutărească autentică, muzică de petrecere și romanțe, își va dormi somnul de veci la cimitirul Bellu, din București. Artista, care a murit la 85 de ani, într-un azil, este înmormântat marți, 7 decembrie, funeraliile fiind programate în jurul prânzului.

Solista de muzică populară Tița Bărbulescu, una dintre cântărețele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu, a murit sâmbătă (4 decembrie), la vârsta de 85 de ani. Tița Bărbulescu era internată într-un un azil de bătrini, se pare chiar de către fostul soț, și fusese bolnavă în ultima vreme. înmormântarea regretatei soliste are loc în această după-amiază, la cimitirul Bellu, din Capitală.

Destinul celebrei soliste este demn de o telenovelă. Pe cât de strălucitoare era pe scenă, fiind aclamată și adorată, pe atât de singură era în realitate, atunci când se trăgea cortina. Artista și-a trăit ultimii ani din viață la azil, culmea, ca o amară ironie, care se numea Singureni, puțini fiind cei care i-au mai rămas alături. Cântărețul Georgel Nucă este unul dintre ei și a povestit pentru publicația Star Popular detaliile neștiute din viață regretatei artiste.

Tița Bărbulescu a trecut prin două căsnicii eșuate. Ultimul soț i-a rămas alături și după divorț, el fiind totodată și cel care va moșteni averea artistei, după cum susține solistul Georgel Nucă. ”De vreo trei ani a fost la căminul de bătrâni din Singureni, nu avea copii, nu avea pe nimeni. Nu rămăsese fără casă, avea un apartament cu trei camere. Nu a dat-o nimeni afară din casă. Îl avea pe fostul soț, domnul Postelnicu, care a avut grijă de dumneaei, mai multe nu știu. Domnul Postelnicu a intrat în posesia bunurilor, pentru că dânsul s-a ocupat de dumneaei. Dumnealui o ajuta, îi cumpara, o aducea și la emisiuni. Erau în relații bune și i-a fost aproape de când s-au despărțit. Nu știu prea multe din interiorul familiei, a declarat artistul Georgel Nucă pentru starpopular.ro.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest