Toate detaliile despre idila dintre Loredana Chivu și Cobra Tate! Bianca Drăgușanu ar fi fost motivul despărțirii

 
+2 click pentru
galerie

Am aflat detalii incredibile din culisele idilei momentului din showbiz dintre Loredana Chivu și Cobra Tate. Ea neagă, dar prietenii își dau coate pe la spate și fac dezvăluiri bombă despre cei doi.

Se pare că focoasa blondă a avut, în urmă cu ceva timp, o relație cu Cobra Tate, fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, însă cei doi au ținut totul departe de ochii și urechile curioșilor și până acum nimeni nu a suflat vreo vorbă despre idila lor. Până acum, până când apropiații celor doi au decis să dea detalii picante despre acest secret bine păstrat.

Se pare că Loredana și Cobra Tate ar fi avut o relație de două luni, iar băiatul de oraș petrecea foarte mult timp la ea acasă și totul decurgea foarte firesc. Dar cu mare discreție. Cu toate acestea, relația dintre cei doi s-ar fi încheiat exact atunci când fratele lui, Tristan Tare ar fi început să iasă cu Bianca Drăgușanu.

Aparent, cele două nu prea se aveau la inimă, așa că Loredana a ieșit din schemă. Și ca să uite de Cobra Tate a fugit în Monaco, unde l-a întâlnit pe Philipp Plein, alături de care ar fi petrecut câteva nopți incendiare.

Chiar daca Cobra Tate este un bărbat extrem de râvnit, Loredana Chivu nu prea vrea să își asume această relație cu el. Contactată de reporterii Antena Stars, blondina a infirmat toate zvonurile din presă, precizând că între cei doi este doar o relație de amiciție.

„Să am o relație secretă, asta presupune foarte multe lucruri. Eu nu m-am văzut decât de vreo două, trei ori cu el și de fiecare dată era lume în preajma noastră. Cât despre poza care a apărut, toată lumea știe că eu sunt o fată mai sexy, așa stăteam îmbrăcată prin casă, eram mai mulți prieteni și cam atât. Adică prea multe nu sunt de comentat pentru că nu a fost nicio relație ascunsă. Relația înseamnă cu totul altceva.” a spus Loredana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest