Top 3 cadouri de Sfânta Marie

 

În fiecare zi trebuie să-i faci pe cei dragi să zâmbească și să se simtă importanți, dar mai ales de ziua acestora de naștere sau de nume. Sfânta Marie este o ocazie potrivită pentru a-i face fericiți pe cei ce poarta acest nume Sfânt. În data de 15 august se sărbătorește Adormirea Maicii Domnului. Înaintea acestei sărbători este perioada postului pe parcursul a două săptămâni, astfel că printre cadouri potrivite se numără și dulciurile. Sfânta Marie este cea mai mare sărbătoare din timpul verii, un prilej frumos de a petrece timp cu cei dragi și a-i face să se simtă iubiți pe cei sarbatoriti.

Un cadou dulce

Întrucât sărbătoarea vine după o perioadă de post, un cadou dulce este foarte potrivit și oricum cui nu-i plac deserturile. Poți alege să-i dăruiești un tort sau poți opta pentru o cutie de praline, dacă știi că preferă un anumit desert atunci cu siguranță știi ce ai de ales. O alegere potrivită, dulce și colorată ar fi o cutie cu macarons, aceștia sunt un desert nemaipomenit, puțin extravagant și pe gustul tuturor. Dacă preferințele pentru dulciuri sunt multe atunci poți alege să-i dăruiești un coș sau o cutie cu mai multe tipuri de desert. Pe lângă cadoul dulce poți adăuga cu siguranță o sticlă de vin, care va face cadoul unul complet și potrivit.

Un cadou simbolic

Poți alege să dăruiești un cadou semnificativ, cu încărcătura emoțională, o ramă cu tine și persoana respectivă, dacă sunteți atât de apropiați. O brățară semnificativă pentru ea, cu zodia acesteia sau îi poți grava ceva ce este important în viața ei. Poți alege de altfel și o cană cu zodia sau cu numele persoanei pentru a-și aminti și motivul pentru care a primi cadoul.

Flori

Un alt cadou foarte potrivit ce îl poți oferi cu orice ocazie, fără niciun fel de motiv, doar pentru a-i face ziua mai frumoasă persoanei dragi sunt florile. Se știe că florile au puterea de a schimba starea unei persoane, aduc buna dispoziție și zâmbetul pe buze oricărei persoane ce le primește. În funcție de gusturile persoanei sărbătorite tu alegi ce să îi oferi, un buchet de flori format integral dintr-un singur tip de flori sau un buchet mixt. La fel și în cazul aranjamentelor florale sau a cutiilor de flori. Pentru această perioadă sunt potriviți trandafirii, a căror culoare o alegi în funcție de sentimentele ce le ai față de persoana ce va primi florile.

Dacă este vorba despre iubita ta vei alege în mod sigur trandafirii roșii, în cazul în care sărbătorita este sora sau prietena ta dragă vei alege trandafirii roz sau galben, aceștia exprimă veselia, starea de bine, dar și sentimentele de apreciere. Pentru mama sau bunica vei alege trandafirii de culoare albă, în spatele acestora sunt sentimente frumoase de respect și iubire.

Poți însă să alegi să dăruiești un trandafiri ce va rezista veșnic, persoana ce îl va primi amintindu-și de tine de fiecare dată când îl va vedea. Cu siguranță este un cadou extravagant și frumos, iar persoana ce îl primește se va simți specială și apreciată. Trandafiri criogenați, o alegere cu care nu ai cum să dai greș. De asemenea, te poți bucura de avantajele pe care le oferă o florărie online, poți alege în voie ceea ce îți dorești stând cu telefonul în mână pe canapea. De altfel te poți bucura și de serviciile de livrare, dacă nu îți dorești să mai faci un drum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest