Top 3 cele mai frumoase zodii din punct de vedere fizic! Te îndrăgosteşti de ele la prima vedere

 

Se spune că prima impresie contează foarte mult, există oameni care pot confirma acest lucru. Asta pentru că fiecare dintre noi a întâlnit, la un moment dat în viaţă persoane foarte atrăgătoare din punct de vedere fizic.

Ei bine, există anumite zodii care se pot bucura de anumite trăsături fizice, care sunt foarte armonioase, iar astfel atrag atenţia tuturor celor din jur. Aceştia au o carismă aparte, ce îi ajută să se facă foarte uşor de remarcat în orice mediu în care s-ar duce.

Iată un top 3 al celor mai frumoase zodii, din punct de vedere al aspectului fizic.

1. LEU 

Fiind una dintre cele mai puternice personalități ale întregului zodiac, fizionomia Leului se va face remarcată într-o mulțime. Prin simpla lui prezență sau prin mersul maiestuos va da clasă persoanelor din jur. Mersul îi este suplu, pășind mândru, cu trunchiul drept și pieptul ieșit în afară, potrivit astrologie.acasa.ro.

Prezența să forțează pe oricine în mod inconștient la măsurarea gesturilor, grijă față de conduită și de aspectul exterior. De ce? Pentru că nu vei putea discută cu acest nativ strălucitor și sigur pe el când ai o scamă pe umăr sau ți s-a deșirat puțin mâneca la bluză. Te-ai simți prost automat și Leul va avea grijă să-ți intensifice sentimentul de disconfort, voit sau fără să-și dea seamă. Aspectul fizic joacă un rol foarte important pentru Leu. Este frumos, cu nasul drept sau puțin teșit, fruntea înaltă, față triunghiulară sau pătrată. 

Trupul este armonios, bine făcut, cu brațele și picioarele fine și puternice. Întreagă să fizionomie inspiră magnetism. O Leoaică va atrage toate privirile prin mersul ei de gazelă, ținându-și capul ridicat, mândru. Abdomenul este plat și osatură fină. Și femeia și bărbatul în leu au că semn distinctiv coroană capilară bogată și strălucitoare, blondă sau șatenă, cârlionțată sau linșa, însă îngrijită cu grijă, un nou atribut de frumusețe cu care se vor face remarcați.

2. SCORPION 

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți priviți drept în ochi de către o persoană și să fi simțit cum va sfredelește până în adâncuri? Dacă ați făcut eforturi supraomenești să-i susțineți privirea și până la urmă ați plecat ochii, sub apăsarea strălucirilor caline, ei bine, ați avut de-a face cu un Scorpion. Nativul poate neliniști, seduce, condamnă ori supune cu ajutorul privirii sale, în care este canalizată o energie concentrată, aproape vrăjită.

Sexualitatea fiind unul dintre palierele de bază ale existenței sale, ni se pare firesc că Scorpionul să aibă adesea o frumusețe fizică fermecătoare, susținută de puterea lui interioară. Chiar și atunci când e un tip urât sau are defecte, tot are ceva atrăgător. Umerii sunt lărgi și membrele puternice, că și nasul. Dinții sunt ascuțiți și când râde, gura însăși poate părea răutăcioasă. Știe să fie brutal sau tandru, în funcție de scopul urmărit. Ochii sunt alungiți că la șarpe și umbriți de gene. 

În cea mai mare parte din cazuri, nativii Scorpion au părul închis la culoare, totuși există și excepții de blonzi. Însă nu trebuie să ne gândim la galbenul proaspăt al unui puișor de găina, sau la gălbenușul din nou, inspirând căldură, ci la o culoare palidă și glacială. Unii dintre nativi au părul roșcat și vâlvoi, asemănător vrăjitoarelor. Femeile în Scorpion obișnuiesc să-și lase unghii lungi, pe care le dau cu ojă, însă se înțelege că nu va fi una pastel, cum ar alege o Balanța. Vocea pare a le veni direct din sex sau din stomac, este joasă și plină de mister.

3. SĂGETĂTOR

Nativul are trăsături regulate. Un chip pătrat, cu o gură mare și buze cărnoase, dinți lungi și sănătoși, nașul fîn și drăguț. Ochii sunt frumoși și limpezi, cu sprâncene orizontale. Uneori privirea revarsă flăcările unei pasiuni interioare sau o bunăvoință și o dorință de comunicare extrem de plăcute.

Femeia Săgetător nu-și pleacă niciodată privirea, mergând elegant și mândru, fiind înconjurată de un farmec cu totul particular, indiferent că este sau nu frumoasă. Întreagă ținută a nativilor inspiră tinerețe, sănătate și un aer sportiv. Când vorbește, vocea este caldă, lăsând să se înțeleagă exact ce gândește. Face parte dintre acele persoane care atunci când vi se prezintă va vor strânge mână cu putere și sinceritate.
 
Săgetătorul are un mers grăbit, pentru că nu-i place să rămână foarte mult timp în același loc. Doar mai sunt atâtea de văzut, nu? În privința hainelor, adopta adesea un stil sportiv, care să le ofere confort. Există, însă, și cazuri în care pot fi foarte îngrijiți și eleganți.

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest