Top 3 cele mai violente zodii! Ar trebui să te fereşti de ele pentru că au un comportament agresiv

 

Probabil fiecare dintre noi a cunoscut cel puţin o dată în viaţă persoane agresive sau violente. De cele mai multe ori, prima reacţie naturală este de autoapărare şi anume de a ne îndepărta de astfel de oameni.

Cu toate acestea, există şi situaţii în care tolerăm astfel de comportamente, dacă vin de la persoane dragi, chiar dacă nu este tocmai bine. Astrologii spun că violenţa şi tendinţa către agresivitate sunt influenţate destul de mult şi zodia în care este născută o persoană. Iată un top al celor mai violente zodii:

1. Berbec

Berbecul este printre cele mai agresive semne, fiind guvernat de Marte, Zeul Războiului. Nativul Berbec este foarte impulsiv, aşa că întâi loveşte, apoi cere explicaţii, conform adevarul.ro. Este aprig la mânie, însă se calmează repede şi nu poartă ranchiună. Mişcarea fizică, dar doar acele sporturi care nu presupun competitivitate, îl ajută să se liniştească şi să lase supărările deoparte. Berbecul este gelos şi agresiv în relaţia de cuplu şi consideră că aceste manifestări sunt, de fapt, exprimări ale afecţiunii.

De asemenea, acest nativ este extrem de încăpăţânat şi este de multe ori de-a dreptul îndărătnic, uneori răutăcios şi răzbunător. Cornele lui sunt capabile să provoace răni grave, potrivit unica.ro. Berbecul e convins că e cel mai deştept şi crede că le ştie pe toate. Evident toate lucrurile trebuie să se facă după cum vrea el. Este genul care se bagă în faţă la cozi şi apoi râde de “fraierii” care respectă regulile şi stau la rând.

2. Leu

Nativul Leu devine agresiv atunci când cineva îi pune la îndoială succesele, expertiza, experienţa, priceperea şi măiestria. Se enervează foarte tare atunci când este pus în inferioritate, conform adevarul.ro. La furie, Leul este în stare de orice; poate lovi pe loc sau poate aştepta momentul potrivit pentru ca umilirea celui care l-a supărat să fie cât mai mare, poate agresa emoţional sau poate să-şi copleşească adversarul cu vorbe dulci, dezarmându-l. Uneori alege să apeleze la violenţă fizică, dar poate distruge şi prin publicitate negativă. Pe Leu îl salvează creativitatea, momentele în care se concentrează pe nevoile altora, şi intimitatea alături de cei dragi, faţă de care nu simte nevoia să „pozeze” non stop în regele junglei.

De cele mai multe ori, Leul se comportă ca o bestie cu cei din jur, scrie unica.ro. Are prea multă încredere în sine şi se comportă de parcă ar fi Dumnezeu pe pământ. Seamănă foarte mult cu o pisică, adică are nevoie permanent de atenţie şi îngrijire, dar nu oferă nimic în schimb. Vrea să fie mângâiat, lăudat, adorat. Însă când e rândul lui să facă ceva pentru cineva, găseşte tot felul de scuze. Una peste alta, este un nesuferit şi jumătate.

3. Gemeni

Nu de puţine ori, nativul Gemeni apelează deseori la violenţă verbală, dar până la violenţă fizică este un singur pas. Se supără când este luat peste picior, când îi este insultată inteligenţa sau când sunt la rândul lor atacaţi verbal, potrivit adevarul.ro. Fiind maiestru în vorbe, poate insulta rafinat, dar tranşant. Nu se grăbeşte să recurgă la atacuri fizice, dar flexibilitatea gândirii îl ajută să câştige polemicile şi dezbaterile care îi sunt atât de dragi şi în care se bagă doar de dragul de a ieşi învingător. Nativul Gemeni se linişteşte atunci când găseşte o altă temă demnă de atenţia lui sau când se descarcă prietenilor.

În plus, nativul din Gemeni are o personalitate dublă. Îşi schimbă părerile, nu ştie niciodată ce vrea şi în plus nu poate sta locului niciun minut, potrivit unica.ro. Ca să nu mai spunem că minte foarte mult, uneori îţi face impresia că e nebun sau cel puţin beat, iar starea lui îi contaminează şi pe cei din jur. Este un partener de cuplu foarte oncomod pentru că nu ştie nici el ce sentimente are sau nu are.

Foto: arhivă

M.T.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest