Topul celor mai bune ingrediente 100% naturale pentru exfolierea pielii! Cu siguranță le ai chiar la tine în casă

 

Îngrijirea pielii este un lucru esențial pentru frumusețe, dar și pentru sănătate, care ar trebui să fie un pas zilnic nelipsit din viața oricărei femei. Atât pielea de pe corp, cât și cea de pe față necesită atenție, iar un element esențial pentru ca aceasta să rămână mereu frumoasă și sănătoasă este exfolierea.  

Produsele scumpe de îngrijire care se găsesc în comerț nu sunt mereu cea mai bună soluție și nici singura. Nu trebuie să uiți niciodată că ingredientele simple, naturale, pe care poate le ai chiar în casa ta, pot face minuni pentru piele. Iată câteva dintre acestea!

1. Zațul de cafea

Cu siguranță majoritatea oamenilor sunt băutori de cafea, iar asta înseamnă automat că au în casă măcar un pachet de cafea. În fiecare dimineața, îți rămâne o cantitate de zaț de cafea perfectă pentru a putea și utilizată cu succes în procesul de înfrumusețare. Acesta poate fi folosit cu succes atât pentru pielea feței, cât și pentru cea de pe corp.

Poate fi folosit ca atare la duș, îniante să te speli, sau după, dar și în diverse compoziții. Poate fi amestecat cu miere, cu lapte, cu ulei de măsline, cu avocado sau cu ou pentru față. Pielea va rămâne curată, luminoasă și hidratată, după acest tratament.

2. Zaharul

Acest ingredient nu este bun doar la prăjituri, dar și în înfrumusețare. Atât zaharul alb, cât și cel brun pot fi folosite cu succes pentru îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața pielii întregului corp.

3. Orezul

Cu siguranță ai măcar puțin orez prin casă, dar poate nu știai că poate fi un bun exfoliant natural pentru piele. Macină-l puțin și amestecă-l cu câteva frunze de mentă și ulei de măsline, iar pielea ta va străluci de vigoare și sănătate.

4. Sarea de mare

Poate fi achiziționată foarte ușor de la magazinele de produse cosmetice sau chiar de la Plafar. Se poate folosi ca atare la duș sau în diverse amestecuri cu ulei de măsline extravirgin sau cu miere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest